Kumluca'da Resim Ve Filografi Sergisi

Kumluca Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, resim ve filografi sergisi düzenledi.

Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, kursiyerlerin eserlerinin sergilendiği resim ve filografi sergisi açıldı.

Kumluca Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen resim ve filografi serginin açılışında konuşan Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, 75 kursiyerin eserlerinden oluşan serginin yaklaşık 7 aylık bir çalışma ile ortaya çıktığını söyledi.

Sergide kursiyerlere ait 140 eserin sergilendiğini ifade eden Tekdemir, 'Bu yıl ilk defa resim kursunun yanında açtığımız filografi kursu da kursiyerlerden büyük ilgi gördü. Sizler de sergimizi gezerken ortaya çıkan eserleri görünce buna hak vereceksiniz. Burada sergilenen eserlerin her birinin ayrı birer değer olduğunu belirtmek isterim. Emeği geçen tüm kursiyerlere ve bizleri yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum.' dedi.

Konuşmanın ardından resim ve filografi kursiyerlerine sertifikaları verildi. Protokol ve davetliler daha sonra açılışı gerçekleştirilen sergiyi gezerek eserler hakkında kursiyerlerden bilgi aldı.

Açılış törenine, Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Belediye Başkan Vekili Şefik Durdaş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Leylek, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri ve vatandaş katıldı.

Kaynak: AA