Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Yüreklere Dokunuyor

Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yaptıkları çalışmalara bir yenisini daha eklediler. Bir Sivil toplum kuruluşunu ‘’Yetim Gülerse Dünya Güler’’ sloganını kendilerine rehber edinen Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları yüreklere dokunuyor.

Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Yüreklere Dokunuyor
Sultanbeyli’de bulunan HAGEV Vakfı bünyesinde buluna yetim haneyi ziyaret ederek oyuncak ve kıyafet yardımında bulundu. En büyüğü 10 yaşında olan 48 çocuğun bulunduğu yetim hanede genelde Suriye’den gelen anne veya babasını savaşta kaybetmiş yakınları tarafından Türkiye’ye getirilmiş çocukların bulunuyor.

Vakıf tarafından kuran-ı Kerim ve Dil eğitimi verilen çocuklara çeşitli kurumlar tarafından sağlık ve psikolojik destekte sağlanıyor.

Sultanbeyli Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları da çorbada bizimde tuzumuz bulunsun diyerek Başlattıkları kampanyayla topladıkları 0-11 yaş arası çocuk giysisi ve oyuncakları tek tek çocuklara dağıtarak onların bir anlık mutluluklarına ortak oldular.

Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Özkan Saygı; başlattıkları kampanya ya gerek gençlik kolları yönetimi ve üyeleri, gerekse yönetim kurulu Başkanı Ali Sezer ve yönetim kurulu üyeleri ne vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Burada bulunan çocukları kendi çocuklarımızın yerine koyarak yaklaşmaya çalıştık onları bir an bile mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Bu tür çalışmalarımız artarak devam edecek bizi bu konuda destekleyen herkese teşekkür ederim dedi.

Kurs ve yetimhane yetkilileri Erzurumlular Derneğine bu duyarlı davranışından dolayı kutluyoruz . Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur, onların neşesi bizim neşemizdir bizleri sevindirdikleri ve mutlu ettikleri için onlara yürekten teşekkürler ederiz dediler.
Kaynak: İHA