Başkan Altay, 'Projelerimizle Yaşam Kalitesini Arttırıyoruz'
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cuma Buluşmaları’nın bu haftaki adresi Fatih Mahallesi oldu.

Emeklisinden esnafına, ev hanımından öğrencisine, Selçuklu’da yaşayan herkesin yaşam kalitesini arttırmak için projeler ürettiklerini ifade eden Başkan Altay, “Çocuklarımız için kütüphaneler ve spor alanları, hanımlarımız ve emeklilerimiz için lokaller, sanayi çalışanlarımız için sosyal tesisler üretiyoruz. Daha güzel bir Selçuklu için park ve yeşil alanlar, yüzme havuzları, tenis kortları imal ediyor, Kelebekler Vadisi, Selçuklu Otizmli Bireyler Yaşam Merkezi (SOBE) gibi Türkiye’ye örnek projeleri hayata geçiriyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın sosyal hayatıyla, eğitim, kültür ve spor alanlarıyla daha modern ve mutlu bir Selçuklu’da yaşamalarını sağlamaktır” dedi.
Başkan Altay, programın sonunda vatandaşların yarın idrak edilecek olan Berat Kandilini kutladı. Programda Başkan Altay’a AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra, belediye meclis üyeleri ve Ak Parti Selçuklu teşkilat üyeleri de eşlik etti.
