Polis Ağabey Ve Ablalar, Çanakkale'yi Gezdirdi

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Çocuk Bir Dünya” isimli Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) projesi kapsamında 80 çocuk, Çanakkale’yi polis ağabey ve ablaları ile gezdi.

Polis Ağabey Ve Ablalar, Çanakkale'yi Gezdirdi
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından "Bir Çocuk Bir Dünya" isimli ÇOGEP projesi kapsamında 8-9 Mayıs tarihleri arasında konaklamalı Çanakkale gezisi gerçekleştirildi.

Gezi, çocukları sosyal yaşamın içine dahil etmek, milli birlik ve beraberlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak, devletin ilgi ve desteğini hissetmelerini sağlayarak her zaman yanlarında olduğunu göstermek, suç ve suçluya karşı duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla düzenlendi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nde görevli 16 personel, 12-16 yaş aralığında bulunan 80 çocuğu rehber eşliğinde Çanakkale’de bulunan Truva ören yeri, Çimenlik Kalesi, Aynalı Çarşı, Mecidiye Tabyası, Şahindere Hastane Şehitliği, Abide, Ertuğrul Tabyaları, Yahya Çavuş Şehitliği, 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı’nı gezdirdi. Gezi esnasında çocuklara Çanakkale hatırası olarak çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: İHA