AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen Açıklaması

'Ülkedeki muhalefetin kendi plan ve projeleri olmadığından AK Parti içindeki bir çözülmeden medet umduklarını hep beraber gözlüyoruz'.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 'Ülkedeki muhalefetin kendi plan ve projeleri olmadığından AK Parti içindeki bir çözülmeden medet umduklarını hep beraber gözlüyoruz.' dedi.

Özmen, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 20 ay genel başkanlık ve başbakanlık yaptığı süre içinde teşkilatın sevgisini kazandığını ve tüm partililer tarafından sevilen bir kişi olduğunu söyledi.

CHP İl Başkanı Bayram İnci'nin bazı basın yayın organlarında çıkan 'Demokrasi adına Davutoğlu'nu savunmak da bize düştü' sözlerine karşı çıktıklarını ifade eden Özmen, 'Ülkedeki muhalefetin kendi plan ve projeleri olmadığından AK Parti içindeki bir çözülmeden medet umduklarını hep beraber gözlüyoruz. Allah'ın izni ile partimizin tabanı muhalefete bu fırsatı vermeyecektir.' dedi.

Özmen, geçen hafta beraatla sonuçlanan kent meydanı davası ve yine kent meydanıyla ilgili olan ve ihaleye fesat karıştırma şikayeti ile süren soruşturmanın aynı olmadığını savunarak, 'İhalenin edimine fesat karıştırılması ile ilgili soruşturma halen devam etmektedir. Soruşturma bilirkişi incelemesi aşamasındadır ve henüz dava açılmamıştır. Kamuoyunun da bu konuda yanlış bilgi sahibi olmaması açısından bu açıklamayı yapmak durumundayız.' diye konuştu.

Öte yanda Özmen, Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğüne ait bir mahalledeki su deposunda çekildiği iddia edilen fotoğrafları basın mensuplarıyla paylaştı.

Fotoğraflarda ASKİ'nin mahallede elektronik cihaz yerine serum düzeneğiyle klorlama yaptığının anlaşıldığını öne süren Özmen, 'Kontrolsüz şekilde klorlama yapan düzenekten fazla klor salınması halinde ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalınabilir.' ifadesini kullandı.
Kaynak: AA