Emniyet Müdürlüğü'nde Ayın Personeli Belirlendi
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘ayın personeli’ seçme uygulamasında, 5 başarılı polis memuru ödüllendirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Harun Çil, Adem Eser ve Savaş Yıldız ise cezaevi firarisi olarak aranan, otodan hırsızlık, motosiklet hırsızlığı ve işyerinden hırsızlık olaylarından dolayı yakalama emri olan, yapılan Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulamasında, Eskişehir mahkemelerince toplamda (29) adet yakalama emri ile aranan ve (5) yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edilen şüpheli şahsın yakalanmasında göstermiş oldukları gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı mart ayı ‘ayın personeli’ olarak seçildi.
Ayın personeli seçilen polis memurları, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Eskişehir POMEM Müdürü Mehmet Tatlı, Huzur Sevenler ve Destekleyenler Derneği Başkanı Necip Fazıl Şahin ve diğer davetlilerin katılımlarıyla, Polis Evi’nde düzenlenen törenle teşekkür belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
