Eski İl Genel Meclisi Üyeleri Tavas'ta Buluştu

19. ve 20. Dönem Denizli İl Genel Meclisi üyeleri birliktelik ve dostluk çatısı altında buluşmalarına Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başkanlığında devam ediyor.

Eski İl Genel Meclisi Üyeleri Tavas'ta Buluştu
Büyükşehir Kanunu ile birlikte 30 Mart 2014 tarihinde yerel seçimlerle Denizli İl Özel İdaresi kapanmış ve idarenin beyni olan İl Genel Meclisi’nin görevi son bulmuştu. Denizli merkez, ilçeler ve 360 köye hizmet götüren, eğitimden, sağlığa, alt-üst yapıdan çevreye, tarımsal yatırımlardan bölgesel yatırımlara kadar önemli çalışmalara imza atmış olan İl Genel Meclisi Üyeleri Tavas ilçesinde bir araya geldi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başkanlığında, Tavas İl Genel Meclisi üyeleri ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, İl Genel Meclisi Başkanlığı da yapan Halil Pekdemir, Osman Yüceliş, yine İl Genel Meclisi Üyeliği yapmış Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve 19 ve 20. Dönemlerde mecliste temsil edilmiş tüm partilerin meclis üyeleri katıldı.

Denizli genelinde yaptığı hizmetlerle, siyaseten birlik, beraberlik, dostluk içinde başarılı çalışmalara imza atan Denizli İl Genel Meclisi’nin ülkede örnek teşkil ettiğini dile getiren Başkan Gürlesin, “Denizli İl Özel İdaremizde 19. ve 20. dönem İl Genel Meclisimiz ülkede örnek olmuş bir meclistir. Birçok partinin temsilcilerinin yer aldığı Mecliste, siyaseten farklı yelpazeye rağmen birlik, beraberlik ve dostluk içinde, hizmet etmek sevdasıyla Denizli merkez, ilçeler ve 360 köye yatırımlar gerçekleştirilmiş ve eserler bırakılmıştır. Bugün bile alanımızda bu eserler ve faydalarını hissediyor, görüyoruz. O dönemde de bu meclisin ülkede çalışmalarıyla, birlikteliği ile ilk sırada yer aldığını hep dile getirmiştim. Bu buluşma ortamları da bu dostluğun, birlikteliğin ve ortaya çıkan başarının en önemli göstergesidir. İnşallah her 6 ayda bir buluşarak bu dostluğu, birlikteliği devam ettireceğiz. Davetimizi kabul edip gelen tüm meclis üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA