Bozüyük'te Mahalle Konağı Açılışı

Bozüyük Belediyesinin '9 Mahalleye 9 Konak' projesi kapsamında yapımı tamamlanan 4. mahalle konağı, düzenlenen törenle açıldı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Yediler Mahallesi'ndeki açılışta, bir siyasetçi veya belediye başkanı için en büyük mutluluğunun attığı temelin tamamlanıp, esere dönüştüğünü görmesi olduğunu söyledi.

Ak kadrolarının önce hayal kurup, proje ürettiklerini, daha sonra projelerin temelini attıklarını ve sonra milletin istifadesine sunduklarını ifade eden Eldemir, şöyle konuştu:

'Zaten ak kadroları diğer partilerden ayıran en önemli özellik de bu olduğu için ak kadrolara yetki veriliyor. Seçimler öncesinde hükümet olarak söz verilen asgari ücretin bin 300 lira olması, emekliye bin 200 lira zam verilmesi ve emeklilere TOKİ aracılığıyla cüzi taksitlerle konut sahibi olmaları sözlerini yerine getirdik. Bozüyük'te de 197 kişinin TOKİ konutlarından ev sahibi oldu. Ne söylüyorsak onu yapma gayreti içerisindeyiz. Zaten seçim öncesi sloganımız da 'Birileri konuşur, birileri de yapar değil mi? Onlar konuşur, AK Parti yapardı'. İşte biz bunu yapmaya gayret ediyoruz.'

Eldemir, şu anda birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını dile getirerek 'Bu ülkenin huzuruna kastedenlere, ülkenin mutluluğuna, geleceği ile ilgili konularda daha ileri gitmesin diye önüne köstek olanlara ve kardeşlik hukukunu bozmak isteyenlere, devletimiz kesinlikle ve kesinlikle fırsat vermeyecektir. Bu konuda da kararlılığımız sonuna kadar devam edecek' diye konuştu.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da konağın yaklaşık 11 ay önce temelinin atıldığını anımsatarak, bu konuda verdikleri sözleri tuttuklarını bildirdi.

Kaynak: AA