Aladağ'da, Girişimcilik Kursunu Bitirenler Sertifikalarını Aldı

Aladağ ilçesinde açılan girişimcilik kursunu bitiren 30 kişiye sertifikaları verildi.

Kaymakam Ahmet Ziya Filizer, Sinanpaşa İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonunda düzenlenen törende, Aladağ'da meslek edindirme ve istihdam alanı oluşturma konusunda ilçe halkına destek olmaya gayret gösterdiklerini belirtti.

Açılan girişimcilik ve meslek edindirme kurslarına bayanların daha fazla ilgi göstermesinin kendilerini gururlandırdığını ifade eden Filizer, 'Aladağ'da yaratıcı fikirlerle kendi iş yerlerini açacak olan kursiyerlerimizin iş hayatına katıldıklarını görmek bizleri sevindiriyor. Kursa katılarak sertifika almaya hak kazanan tüm genç girişimcilerimize çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. İnşallah hayallerine en kısa sürede kavuşurlar.' ifadelerini kullandı.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğü Uzmanı Vedat Kahyalar da kursiyerlerin Aladağ'a daha güzel yatırımlar yapmaları ve istihdama katkı sağlamalarını istedi.

Kahyalar, 'İş planını kendiniz de yapabilirsiniz, danışmanlık hizmeti de alabilirsiniz. Üstelik KOSGEB danışma hattını her zaman kullanabilirsiniz. Sorularınıza en iyi şekilde cevap alacaksınız.' diye konuştu.

Kaynak: AA