Vali Düzgün Yol Arama Ve Kontrol Noktasını Denetledi

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, yol güzergâhlarında farklı noktalarda oluşturulan arama ve kontrol noktalarından doğu girişini denetledi.

Vali Düzgün Yol Arama Ve Kontrol Noktasını Denetledi
Kayseri - Sivas karayolu Gesi Kavşağı’nda oluşturulan kontrol noktası Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve İl jandarma Komutanı Albay Halil Uysal ile birlikte giden Vali Düzgün, yetkililerden bilgi aldı.

Güvenlik, trafik ve önleyici hizmetlerde görevli polis memurlarının kontrol çalışmalarını bir süre izleyen Vali Düzgün, vatandaşlarla da uygulama hakkında sohbet etti.

Kayseri’nin Anadolu’nun merkezinde, doğu ile batıyı birbirine bağlayan ayrıca kuzey ve güney yönlerinde de vazgeçilmez bir geçiş noktası konumunda olduğunu kaydeden Vali Düzgün, kontrol noktasının güvenlik açısından taşıdığı öneme işaret ederek, yapılan tüm çalışmaların vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya yönelik olduğunu ifade etti.

Kent giriş noktalarında 24 saat esasına göre ekiplerin görev yaptığını hatırlatan Vali Düzgün, denetimlerin asayiş ve güvenlik ile trafik açısından yapıldığını dile getirerek, “Ekiplerimiz yaptıkları kontrollerde dikkatli bir şekilde uyarılarını yapıyorlar. Amacımız, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik suç ve davranışları engellemek ve hiçbir kazaya mahal vermemektir. İlgili ekiplerimiz bu konuda titizlikle çalışmalarını yürütüyor.” dedi.

- VATANDAŞLARDAN POLİSE DESTEK

Vali Düzgün’ün araç sürücüleri ve yolcuları ile sohbet edip hayırlı yolculuklar dilediği denetim sırasında vatandaşların da polis ekiplerine destek verdiği görüldü.

Akkışla ilçesinden ziraat malzemeleri almak için kent merkezine seyreden Bekir Sarıhan, “Allah devletimize zeval vermesin. Görevlilerin hepsinin bizim iyiliğimiz için fedakarca çalıştığının farkındayız. Sayın Valimizin de ekiplerimizin yanında olması beni ayrıca mutlu etti” ifadelerini kullanırken Halis Sarıcan isimli sürücü de “Devletimize minnettarız” diyerek duygularını dile getirdi.

Denetleme defterini imzalayan Vali Düzgün, ekipler ile kontrol edilen araç sürücüleri ve yolcularına tatlı ikram etti.
Kaynak: İHA