- TBMM Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Bilgiç Açıklaması

'AK Parti ne söz verdiyse tamamını yerine getirdi. Onlar vaat ediyor, AK Parti taahhüt ediyor. AK Parti'yi tekrar iktidar yaparak, bu taahhütleri gerçekleştirdik'

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 'AK Parti ne söz verdiyse tamamını yerine getirdi. Onlar vaat ediyor, AK Parti taahhüt ediyor. AK Parti'yi tekrar iktidar yaparak, bu taahhütleri gerçekleştirdik.' dedi.

Bilgiç, Uluborlu ilçesindeki Belediye Düğün Salonunda düzenlenen AK Parti Isparta İl Danışma Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin ardından ilk kez bu kadar geniş kapsamlı bir toplantıda bir araya geldiklerine işaret etti.

Plan ve Bütçe Komisyonu olarak çok yoğun bir süreçten geçtiklerini vurgulayan Bilgiç, aralık ayından itibaren toplumun beklentilerine cevap veren 5 torba yasa tasarısını komisyondan geçirdiklerini belirtti.

Seçimlerden önce 'Herkes konuşur, AK Parti yapar' diye sloganları olduğunu anımsatan Bilgiç, 'Gerek seçim beyannamemiz gerek eylem planımız gerekse sahada verdiğimiz sözlerden oluşan 44 ana vaadimiz vardı. Bu vaatlerin 44'ü de gerçekleştirildi. Bunların yasal altyapıları oluşturuldu. Bunun yanı sıra 20 adet reform sözü verdik. Bunların 13 tanesi gerçekleştirildi. Geri kalanı da gerçekleştirilecek.' diye konuştu.

Bilgiç, AK Parti'nin reformları her alanda gerçekleştirdiğini ve emekliler, işçiler, öğrenciler, polisler için verilen sözlerin yerine getirildiğini vurgulayarak, 'AK Parti ne söz verdiyse tamamını yerine getirdi. Onlar vaat ediyor, AK Parti taahhüt ediyor. AK Parti'yi tekrar iktidar yaparak, bu taahhütleri gerçekleştirdik.' ifadesini kullandı.

- 'Yüzde 50'lik ders onlara yetmedi'

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da çok önemli bir sürecin içinde olduklarını, çok çeşitli saldırılar altında kaldıklarını söyledi. Geçmişte buna benzer saldırıların da olduğunu hatırlatan Zabun, ancak hiç bir gücün milleti mağlup edemediğini bildirdi.

Zabun, 'İhanet çetelerinin' geçmişte olduğu gibi bugünde milletten beklenen cevabı aldığını ifade ederek, 'Onların tuzakları varsa Allah'ın da tuzağı vardır. Kurdukları tuzaklar başlarında çalındı. 1 Kasım'da sandıkta yine ders verdik. Ama yüze 50'lik ders onlara yetmedi.' diye konuştu.

Kaynak: AA