Terörü Protesto İçin Lüks Otomobilleriyle Konvoy Oluşturdular

Maltepe sahilinde lüks otomobilleriyle konvoy oluşturan vatandaşlar, Ankara’daki terör saldırısını protesto etti.

Ankara’daki terör saldırısını protesto için lüks otomobilleriyle konvoy oluşturan vatandaşlar Maltepe Sahilinde toplanıp klakson eşliğinde tur attı. Sosyal medya üzerinden organize olan vatandaşlar, Türk Bayraklarıyla süsledikleri lüks araçlarıyla şehir turu attı.

Burada grup adına bir açıklama yapan Akif Ünal, “İstanbul’un genel olarak Anadolu yakasının geçleri olarak böyle bir organizasyon yapma gereği duyduk. Amacımız hiçbir şekilde taşkınlık yapmak veya kimseyi rahatsız etmek değil ama birlik ve beraberliğimizi herkese göstermek adına gençlerimizin barış adına, terörü lanetlemek adına, bu olayların bitmesi için tepkimizi koymak adına yaptığımız bir organizasyon. Organizasyonumuz Maltepe sahil yolundan başlayarak Bağdat Caddesinde istiklal Marşı okunduktan sonra Fenerbahçe’de bitecek” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından direksiyon başına geçen vatandaşlar, klakson eşliğinde harekete geçtiler. Suadiye’den Bağdat Caddesi ışıklara kadar konvoy oluşturan vatandaşlar burada kontak kapatıp araçlarından inerek İstiklal Marşını hep birlikte okudular. Grup, daha sonra ‘şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganıyla turu tamamladılar.
Kaynak: İHA