Ailesi Açıklaması 'Canlı Bomba' İddiası Doğruysa Reddederiz
Ankara’daki terör saldırısında canlı bomba olduğu iddia edilen S.Ç.D’nin, Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde yaşayan ailesinin daha önce kayıp müracaatında bulunduğu öğrenildi. Baba, iddialar doğruysa kızını evlatlıktan reddedeceğini söyledi.

Ankara’da gerçekleştirilen ve tüm ülkeyi yasa boğan saldırıda canlı bomba olduğu iddia edilen S.Ç.D’nin Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde doğup büyüdüğü, Kars kütüğüne kayıtlı olduğu, ilkokul ve ortaokulu Marmaraereğlisi’nde okuduğu öğrenildi.
"DOĞRUYSA EVLATLIKTAN REDDEDERİZ"
Baba C.D. ise kızlarından yaklaşık 3 yıldan beri haber alamadıklarını ve böyle bir olaya karıştıysa kızını reddedeceğini söyledi.
Öte yandan Ankara’daki terör saldırısını gerçekleştirdiği belirtilen S.Ç.D.’nin Marmaraereğlisi ilçesinde yaşayan ailesinin de DNA testi için dün gece saat 03.00 sıralarında Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından evlerinden alındığı bildirildi.
