AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir'den Ziyaret

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Gölpazarı ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Eldemir, ziyarette yaptığı konuşmada, Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde kamu güvenliğinin yeniden sağlanması anlamında, masum vatandaşlara yönelik baskıların son bulması için terörle mücadele yürütüldüğünü söyledi.

Terörle mücadelenin devam ettiğini ve şehit haberleriyle üzüldüklerini belirten Eldemir, şöyle konuştu:

'Bütün hemşerilerimiz bundan müsterih olsun, terörle mücadelede son terör unsuru ortadan kaldırıncaya kadar devam edecek. Geçtiğimiz iki aylık süre içerisinde seçim vaatlerinde vatandaşımıza ve milletimize söz verdiğimiz neler varsa önceliğimize bunları aldık. Emeklilerimize zamdan başlayarak asgari ücretin bin 300 liraya çıkartılması, gübrede ve yemdeki KDV'nin sıfırlanması, nüfus cüzdanlarının biyometrik ve cipli kimlik kartlarına dönüşmesi, gençlerimizin yeni iş kurması ile alakalı ilk üç yıl vergi ödemeden iş yapmaları muhtarlarımızın maaşlarını bin 300 liraya çıkartılması, gençlere 50 bin liralık hibe destek ve ihtiyaç duyulması halinde 100 bin lira karşılıksız kredi verilmesi, esnafımızda ihtiyaçları olana 30 bin lira faizsiz kredi verilmesi gibi konularda seçim vaatlerimizi yerine getirmeye yönelik yapmamız gereken yasa ve kanun çalışmaları üzerinde çalıştık ve hepsi yerine getirilmiş oldu. Türkiye'nin daha ileri gitmesi ve gelişmiş ülke olması adına yapılacak reformların kanun teklifleri ve kanun yapma çalışmaları devam edecek.'

Ülkede ayrımcı politika gözetmeksizin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yaşadığı günler olacağını ifade eden Eldemir, 'Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarlığına Gölpazarlı hemşerimiz Fatih Dönmez'in müsteşar olması bizi mutlu etti. Gölpazarı'na doğalgazın gelmesiyle ilgili yatırımın sözünü verdi. Ülkemizin 2023 hedefleri var. Ülkemizin gençliğe, gelecek nesillerimize yönelik daha güzel bir Türkiye bırakma sevdamız var' diye konuştu.

Kaynak: AA