Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi İnşaatında Sona Gelindi
Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Göl Mahallesi’nde 2014 yılında yapımına başlanan Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatında son aşamaya gelindiği ve çevre düzenlemelerine başlandığı bildirildi.

Yaklaşık 300 öğrencinin eğitim alacağı Göl Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin bünyesinde, Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Çocuk Gelişimi, Muhasebe ve Finansman Bölümlerinin bulunduğu belirtildi. Okulda 14 derslik, 1 bilgisayar laboratuvarı, 1 fen bilgisi laboratuvarı, 1 konferans salonu, 1 kütüphane, 1 kantin ve 1 spor salonunun bulunduğu bilgisi verildi.
AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, 2014 mahalli seçimler öncesi ilçeyi ziyaret eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’dan okul talebinde bulunduğunu hatırlatarak, ilçenin Göl Mahallesi’ne bölgenin ihtiyacı olan böyle bir okul kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür etti.
