Latif Şimşek'ten o gazetelere sert tepki

Ankara'daki terör saldırısının ardından alçakça manşetler atan Cumhuriyet, Zaman ve Sözcü gazetesine, Gazeteci-Yazar Latif Şimşek sert tepki gösterdi.

Latif Şimşek'ten o gazetelere sert tepki
Latif Şimşek'ten o gazetelere sert tepki
Beyaz TV ekranlarında bu sabah Latif Şimşek'in moderatörlüğündeki Gündem Özel programında Ankara'daki terör saldırısı masaya yatırıldı.

Konuğu MHP Eski Milletvekili Özcan Yeniçeri ile saldırıyı değerlendiren Gazeteci Yazar Latif Şimşek, bugünkü sayısında Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili alçakça manşet atan Cumhuriyet, Zaman ve Sözcü gazetesine saydırdı.

Cumhuriyet Gazetesi'nin 'Devletin Kalbine Bomba' şeklindeki manşet için, 'YPG, PKK atsa ancak bu başlığı atabilirdi' diyen Şimşek, 'Bir de Zaman Gazetesi var; 'Devletin Kalbine Bomba' Fotoğraflar aynı algıya dönük. Zaman Gazetesi ve Cumhuriyet Gazetesi aynı manşetle çıkıyor' şeklinde konuştu.

'YAZIKLAR OLSUN'

Şimşek, Sözcü Gazetesi'nin, 'Devlet Uyudu Ankara Patladı' manşetine ise 'Yazıklar olsun. Ancak böyle acılı bir günde, Türkiye'nin böyle zor günlerinde bir Rusya'dan yazı işleri müdürü getirsen, YPG'den, Suriye'den, Esad'tan bir genel yayın yönetmeni isteseniz ancak böyle başlıklar atarlar' diyerek tepki gösterdi.

'Ben bunları hazmedemiyorum' ifadesini kullanan Şimşek, bu manşetlerin ardından Cumhuriyet gazetesinin Paris katliamında attığı 'Fransa Çocuklarına Ağlıyor' ile Sultanahmet patlamasından sonra attığı 'Türkiye Katliam Ülkesi' manşetini anımsattı.

'İHANETTEN YARGILANSINLAR'


Sinirlerine hakim olamayan Latif Şimşek, ellerini masaya vurarak, 'Bunlar ihanetten yargılanmalı. Diyarbakır'da 6 çocuğumuz daha şehit oldu. Bunların hepsinin üzerinde bu işlerin vebali var' dedi. BEYAZ GAZETE