Başbakan Davutoğlu Yaralıları Hastanelerde Ziyaret Etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara’da meydana gelen patlama sonucu yaralanarak Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile GATA’da tedavi altına alınan vatandaşları ziyaret etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara’da meydana gelen patlamada yaralanarak Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve GATA’da tedavi altına alınan vatandaşları ziyaret etti. Davutoğlu, yaralıların sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı. Yaralı bir vatandaşı ziyaretinde yaralıya refakat eden yakınlarının “Emniyetten emekliyiz, göreve hazırız. Gece gündüz hazırız” sözleri üzerine Davutoğlu, "Sizinle beraberiz. Er kişi dayıya, amcaya benzer derler, her vazifeye hazır. Karslıyız değil mi? Biz size güveniyoruz. İnşallah sağ salim ailesine kavuşacak. İnşallah düğününde beraber olacağız" dedi.

Hastanede yaşlı bir kadın ile de konuşan Davutoğlu, yaşlı kadının "Kurban olduğum Allah onların karşısında çoğalacağız, doğru yola gireceğiz inşallah" demesi üzerine "İnşallah" dedi.

Başbakan Davutoğlu, başka bir yaralıyı ziyaretinde ise yaralıya, "Ana baba duası almışsın" dedi.

Yaralı vatandaşın, "Üç beş saniye daha geç veya önce olsaydı belki biz de burada olmazdık" demesi üzerine Davutoğlu, "Ana baba duası almışsın. Allah muhafaza eylesin" şeklinde konuştu.

Davutoğlu’nun hastane ziyaretinde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar da bulundu.
Kaynak: İHA