Jandarmadan Filmlere Konu Olacak Operasyon

Balıkesir’de başarılı bir istihbarat çalışması yürüten jandarma timleri, birbirlerinden habersiz iki cinayet olayının şüphelisini aynı yerde yakaladı. Birbirine 50 metre mesafede habersizce saklanan şüpheliler, Bigadiç jandarmasının şafak operasyonu ile yakalandı. Filmlere konu olacak operasyonda gözaltına alınan şüphelilerinden birinin 8, diğerinin 2 yıldır arandığı anlaşıldı.

Bigadiç ilçesinde aldığı ihbarı değerlendiren jandarma timleri, film sahnelerini aratmayacak bir operasyona imza attı. 8 yıldır aranan ve bu yıllar içinde Çanakkale’de bir cinayet olayına karıştığı iddia edilen S.İ. ile Bigadiç ilçesinde bir cinayet soruşturması kapsamında aranan Ü.P.’nin Yeşildere kırsal mahallesinde saklandığı bilgisinin alınması üzerine jandarma ekipleri düğmeye bastı. Bigadiç Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan izin ile sabah 06.00’da kırsal mahalleye giren jandarma timleri, şüphelilerden birini saklandığı evde, diğerini ise evden kaçarken yakalandı.

İki ayrı olaydan aranan iki şüpheliyi birbirine 50 metre mesafedeki evlerde yakalayan jandarma timlerinin operasyonu takdir toplarken, adli makamlara sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA