Başkan Cavit Erdoğan Açıklaması Sinsice Kurulan Oyunları Hep Birlikte Bozacağız

Kütahya’nın Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerin konvoyuna bombalı araçla düzenlenen terör saldırısını kınadığını belirterek, " Hiçbir terör örgütü birlik ve beraberliğimizi bozamayacak " dedi.

Başkan Cavit Erdoğan Açıklaması Sinsice Kurulan Oyunları Hep Birlikte Bozacağız
Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Cavit Erdoğan, " Vodafone Arena’da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından yapılan saldırıda şehit düşen polislerimizin acısı çok tazeyken; Kayseri’de çarşı iznine çıkan Mehmetçiklerimizi taşıyan otobüse bombalı araçla yapılan saldırı yine çok sayıda ocağımıza ateş düşürdü” diye konuştu.

Yıllardır dost bilinenlerin arkamızdan sinsice kirli oyunlar planladıklarını belirten Başkan Erdoğan, “ Toprakları toprak yapan üstündeki kandır. Vatan eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Bu dizelerin tam karşılığı bu güne kadar ayakta kaldıysak, biz bu vatana sahip çıktığımızdan dolayıdır. Etrafımızdaki ülkelerin ve dost bildiklerimiz arkamızdan sinsice planlar yaptığını artık herkes biliyor. Avrupa birliği, Amerika’sı ve emperyalist güçlerin hepsi bizlere karşı büyük oyunlar kuruyorlar. Bizi İslam aleminin tamamının büyük ümitlerle takip ettiklerini biliyoruz. Biz sadece kendimiz için değil, Müslüman Türk milleti olarak yeryüzünde İslam içinde bir örneğiz. Bu örnekliğimizin devamı için birlik ve beraberliğimizin daim olması lazım. Birlik ve beraberliğimizi hiç kimse bozamayacaktır ve bozmak isteyenlere de fırsat vermeyeceğiz” şeklinde konuştu

Başkan Erdoğan, “millet olarak birlik ve kardeşlik içerisinde ülkemize ve geleceğimize yönelik oyunları bozma tutumumuzu kararlılıkla devam ettirmeliyiz. Bu hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Gerçekleştirilen terör saldırılarını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

(MB-EFE)
Kaynak: İHA