Çiçek Üreticilerinden 44 Şehit İçin 44 Bin Karanfil

İSTANBUL – Türkiye’deki çiçek üreticileri, Şehitler Tepesine 44 şehit için 44 bin karanfil bıraktı. Şehitler Tepesi’nde açıklama yapan süs bitki sektörü temsilcileri, terörü lanetledi.

Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ve Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği (SÜSBİR) üyeleri, Şehitler Tepesi’ne gelerek terörü lanetledi. 44 şehit için 44 bin karanfil bırakan süs bitki sektörü temsilcileri, terör eylemlerini lanetledi.

Şehitler Tepesi’nde açıklama yapan Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, "Terörü lanetliyoruz. 44 bin tane karanfil tüm Türkiye’den geldi buraya. Şu anda ihracatın en önemli olduğu yılbaşında birçok arkadaşımız buralara koştu. Bu da üreticiler açısından çiçek sektörü barışı ve özgürlüğü temsil ediyor. Biz artık savaş istemiyoruz, terörü lanetliyoruz" dedi.

Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği (SÜSBİR) Başkan Yardımcısı Savaş Akcan ise, "Hep beraberiz, hep birlikteyiz ve yarınlarımızı çiçek gibi yapacağız inşallah" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA