SYDV Mütevelli Heyetine Üye Seçimi Yapıldı

Adıyaman valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyetine üye seçimi yapıldı.

SYDV Mütevelli Heyetine Üye Seçimi Yapıldı
Adıyaman Valiliği SYDV mütevelli heyetine girecek olan 2 sivil toplum kuruluşu başkanının seçimi gerçekleşti. Adıyaman Valiliği brifing salonunda SYDV Müdürü Mehmet Şimşek başkanlığında gerçekleşen seçime 50 sivil toplum kuruluşu başkanından 26’sı katıldı.

Mütevelli heyeti üyesi seçiminden önce SYDV Müdürü Mehmet Şimşek, vakfın hizmetlerini anlatarak, Adıyaman’da yaklaşık 40 bin kişinin dosyasının bulunduğunu ancak bunların hepsine yardım yapılmadığını söyledi.



Mehmet Şimşek, SYDV mütevelli heyetinde 2 sivil toplum kuruluşu başkanı ile 2 muhtarın yer aldığını belirterek, mütevelli heyetinin vali yardımcısı başkanlığında 14 kişiden oluştuğunu ifade etti.

Daha sonra seçime geçildi. Mütevelli heyeti üyesi olmak için Kızılay Başkanı Bekir Uyanık, İHH Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş, Çemberlitaş ve Civar Köyleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Çetinkaya aday oldu.

Adayların kendisini tanıtmasının ardından yapılan seçimlerde İHH Adıyaman Şube Başkanı Fadıl Akkuş 20, Kızılay Başkanı Bekir Uyanık, Çemberlitaş ve Civar Köyleri Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Çetinkaya 5 oy aldı. Bekir Uyanık ve Fadıl Akkuş yeniden üyeliğe seçildi.

Adıyaman Vali Yardımcısı Onur Kökçü adayların tamamını tebrik ederek, seçimin hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: İHA