Başkan Özakcan'dan Baştuğ'a Hoşgeldin Ziyareti

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Aydın’da yeni görevine başlayan Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret etti.

Başkan Özakcan'dan Baştuğ'a Hoşgeldin Ziyareti
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, geçtiğimiz ay İçel’de görev yapmakta iken İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret etti.

Baştuğ’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Özakcan, "Sayın müdürümüzün bu zamana kadar olan başarılı çalışmalarını hepimiz biliyoruz. Kendisinin ilimizde de en az İçel’deki kadar başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum. Kendisi ile Efeler ilçemizin huzur ve refahı için lüzumlu konularda uyum içerisinde çalışmaya hazır olduğumuzun bilinmesini istiyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Özakcan’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Baştuğ, "Mesut başkanımız geçmiş yıllarda Aydın’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekili olarak başarı ile temsil etmiş değerli bir insandır. 2014 yılından bu yana da ilimizin en büyük ilçesi olan Efeler’deki belediye başkanlığı görevini layıkıyla yürütmektedir. Başkanımıza nazik ziyareti için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA