Kepez'den Çocuklara Beş Yıldızlı Eğlence

Kepez Belediyesi, ‘Kepezliyim Şehrimi Geziyorum’ sosyal sorumluluk projesi ile çocukları, eğlence ile buluşturmaya devam ediyor.

Kepez'den Çocuklara Beş Yıldızlı Eğlence
Eğitim ve öğretim dönemi boyunca ayda iki kez düzenlenen projenin Kasım ayındaki ilk konuğu Başköy Ortaokulu’nun öğrencileri oldu. Kepez Belediyesi’ne ait otobüsle okullarından alınan 45 öğrenci, belediyenin halkla ilişkiler görevlisi ve öğretmenlerinin eşliğinde ilk olarak Antalya Hayvanat Bahçesi’ni gezdi. Daha sonra öğrenciler, Kepez Belediyesi’nin Antalya’da bir ilk olan ve 70 dönümden oluşan Macera Ormanı’nı ziyaret etti. Burada çocuklar, park görevlilerinin yardımıyla manej alanında atla gezindi yaptı, eğlence parkurlarında çeşitli oyunlar oynadı. Macera Ormanı’nda iki saate yakın eğlenen çocuklara buradaki işletmede öğle yemeği ikram edildi.

Çocuklar Tütüncü’ye teşekkür ettiler

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Macera Ormanı’nı ziyaret eden öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Tütüncü, sohbet ettiği öğrencilere projeden memnun olup olmadıklarını sordu. Öğrenciler de projeyi çok sevdiklerini belirterek, Tütüncü’ye, kendilerine eğlence dolu güzel bir günü yaşattırdığı için teşekkür ettiler.

Başkan Hakan Tütüncü, Kepezliyim Şehrimi Geziyorum, projesi ile Kepezli çocukları beş yıldızlı bir eğlence ile buluşturduklarına işaret etti.

Çocuklar, Macera Ormanı’nın ardından eğlenceye lunaparkta devam etti. Başköy Ortaokulu’nun öğrencileri, gün boyu devam eden eğlencenin finalini sinemada film izleyerek yaptı.
Kaynak: İHA