CHP'li belediyelerden FETÖ'ye milyonlar akmış

FETÖ’den tutuklanan Erkan Karaarslan’ın CHP’li belediyeleri adeta soyup soğana çevirdiği ortaya çıktı.

CHP'li belediyelerden FETÖ'ye milyonlar akmış
CHP'li belediyelerden FETÖ'ye milyonlar akmış
Beyaz Tv'de ekrana gelen Dianmit'e konuk olan gazeteci Ertan Yıldız, FETÖ'nün CHP'li belediyelerle ilişkisini canlı yayında belgelerle açıkladı.

CHP'Lİ BELEDİYELERDEN FETÖ'YE MİLYONLAR AKTI
FETÖ'nün belediyeleri imamı Erhan Karaarslan vasıtasıyla CHP'li belediyelere sızdığını öne süren gazeteci Ertan Yıldız " CHP'li belediyeler FETÖ'nün belediyeler imamı Erhan Karaarslan'a danışmanlık ücreti adı altında milyonlarca lira para ödediler "dedi.

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ BELEDİYE İMAMININ YAKIN ARKADAŞI

Erhan Karaaslan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan'ın yakın arkadaşı olduğunu çizen Ertan Yıdız, Kuşadası, Aydın, Didim, Sarıyer gibi CHP'li belediyelerin FETÖ'nün ekonomik anlamda büyümesine katkı sunduğunu söyledi.

CHP'Lİ BELEDİYELERİN KONTROLÜ FETÖ'DE

FETÖ'nün CHP'li belediyelerle bağlantısını belgelerle açıklayan Ertan Yıldız şu ifadeleri kullandı;
"FETÖ Erhan Karaaslan vasıtasıyla belediyelerin kritik yerlerine yaptıkları atamalarla kontrolü ele geçiriyorlar. 21/f'e göre pazarlık usulü ihale yapıyorlar ve kendi şirketleri hariç herhangi bir başka firma bu ihaleleri alamıyorlar." dedi.

ŞİŞLİ'DE DE FETÖ VAR

Öte yandan canlı yayına telefonla bağlanan CHP'li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün danışmanı Ali Adnan Aslan ise Şişli Belediyesi'nin de FETÖ yapılanması olduğunu söyledi.