Kepez Belediye Başkanı Tütüncü'den Eğitime Destek

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 'Kepez'in başarılı okullarından biri olan Mehmet Kemal Dedeman İlkokulunun bahçesinin asfaltlanması, basketbol potası, bank gibi ihtiyaçlarını karşıladık. Okula desteklerimiz devam edecek.' dedi.

Tütüncü, Mehmet Kemal Dedeman İlkokulunu ziyaret etti. Okul yönetimi ve çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Tütüncü, daha sonra öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerin taleplerini dinleyen Tütüncü, öğretmenlere ve öğrencilere yeni eğitim ve öğretim döneminde başarılar diledi.

Tütüncü burada yaptığı konuşmada, belediye başkanlığının ilk günlerinden itibaren eğitime ciddi destek vermeye gayret ettiğini, hep okullarda öğrencilerle birlikte olduğunu söyledi.

Çocukların sevgisinin kendisine güç verdiğinin ifade eden Tütüncü, 'Kepez'in başarılı okullarından biri olan Mehmet Kemal Dedeman İlkokulunun bahçesinin asfaltlanması, basketbol potası, bank gibi ihtiyaçlarını karşıladık. Okula desteklerimiz devam edecek. Okula yeni ek bina yapılması için de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile çalışma başlattık.' dedi.

Tütüncüye, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yıldırım Solak, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Özgürlük Mahalle muhtarı Mehmet Can da eşlik etti.

Kaynak: AA