AK Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Aydın: 'AK Parti bu ülkede ayrımsız hizmet götüren, kardeşliği tesis etmeye çalışan bir hareketin adıdır. AK Partiyle bu ülkede çok şey değişti. İnsanlarımız gerçekten insan olduklarının farkına vardı'

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Saadettin Aydın, 'AK Parti bu ülkede ayrımsız hizmet götüren, kardeşliği tesis etmeye çalışan bir hareketin adıdır. AK Partiyle bu ülkede çok şey değişti. İnsanlarımız gerçekten insan olduklarının farkına vardı' dedi.

Aydın, GAP Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen AK Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Aydın, burada yaptığı konuşmada, Şanlıurfa'nın ülkedeki birlik ve beraberliğin, kardeşliğin en güzel örneğini oraya koymuş bir şehir olduğunu söyledi.

Şanlıurfa'nın Türk'ü, Kürt'ü, Arap ve Acemiyle, Sünnisi ile Alevisiyle birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşandığı şehir olduğunu ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

'Son zamanlarda ülkemizi içeriden ve dışarıdan kuşatmaya çalışan bölücü, yıkıcı akımlar bizi yıpratmaya için uğraş veriyor. 2015 yılında Diyarbakır'a gelen para 482 milyon, bu rakam Erzurum için Eskişehir için 382 milyon arada bakın neredeyse 100 milyon var. AK Parti bu ülkede ayrımsız hizmet götüren, kardeşliği tesis etmeye çalışan bir hareketin adıdır. AK Parti'yle bu ülkede çok şey değişti. İnsanlarımız gerçekten insan olduklarının farkına vardı. Bakın bazı partiler bazı bölgelere hapsolmuşlardır. Sadece buradan dahi yola çıkarsak bu ülkenin gerçekten kucaklayıcı, toparlayıcı bu ülkenin bir arada yaşamasının adresi olarak AK Parti'yi görebiliriz. Dolayısıyla siz bu inceliği fark etmiş gönüldaşlarımız olarak Şanlıurfa'da çıtanızı çok yükseklere çıkardınız, kadınıyla çocuğuyla gençliğiyle tüm teşkilat üyeleriyle her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.'

Konuşmanın ardından basına kapalı olarak devam eden toplantıya AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar ve Mehmet Akyürek ile partililer katıldı.
Kaynak: AA