AK Parti Kocaeli İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Karaca: 'Önümüzdeki hafta il başkanlarıyla bir araya gelerek il danışma meclislerinin formatlarını değiştireceğiz. Daha geniş kapsamlı olacak. Yapmamız gerekenleri hep beraber yaparak 2019'a hazırlanacağız'

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca, 'Önümüzdeki hafta il başkanlarıyla bir araya gelerek il danışma meclislerinin formatlarını değiştireceğiz. Daha geniş kapsamlı olacak. Yapmamız gerekenleri hep beraber yaparak 2019'a hazırlanacağız' dedi.

Karaca, bir restoranda gerçekleştirilen partisinin Kocaeli İl Başkanlığının Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin ardından daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Başarılarının tesadüf olmadığını ifade eden Karaca, 'İnşallah, 2019'a kadar daha başarılı olacağız. İlk 6 aydan sonra yatmayacağız. Asıl ondan sonra yapacaklarımız başlayacak. Karanlığın en koyu olduğu an, aydınlığa en yakın olduğu dönemdir. Onun için de karanlık aydınlanacaktır. Önümüzdeki hafta, il başkanlarıyla bir araya gelerek il danışma meclislerinin formatlarını değiştireceğiz. Daha geniş kapsamlı olacak. Yapmamız gerekenleri hep beraber yaparak 2019'a hazırlanacağız' diye konuştu.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, Kocaeli'den Diyarbakır'a gelen teşkilat heyetinin büyük bir görev gerçekleştirdiğini söyleyerek şöyle devam etti:

'Bütün Türkiye'nin arzu ettiği kardeşliğin, beraberliğin fotoğrafını ülkemize gösterdik. Kocaeli'nin ziyaretinin ardından diğer illerden de ziyaretler başladı. Bu birlik ve beraberliğin sebebi kardeşliğimizdir. Diyarbakır'ın Sur ilçesi, bir Osmanlı kentidir. Başbakanımız, önümüzdeki haftadan itibaren Doğu ve Güneydoğu'daki kardeşlerimizle bir arada olacak. İşte bu, son derece güzel bir cevap olacaktır. Bizi bölmek isteyenlere karşı en net cevap budur.'

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da 1 Kasım seçimlerinin üzerinden 3 ay geçtiğini anımsatarak şunları kaydetti:

'Seçimlerden sonra haftalık, aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık plan çalışması yaptık. Sayın Başbakanımızın Afyon kampında işaret etmesiyle birlikte biz de Kocaeli teşkilatı olarak bir araya gelerek, bir hafta içerisinde 3 tır yardım göndererek, 25 kişilik heyetle yola çıktık. Diyarbakır İl Başkanı ve Sur İlçe Başkanı, bizi karşıladı. Halkla sohbet ettik. Birçok insan, bu işin bitmesini istiyor. Akademisyen olduğunu iddia edenler, eğer yürekleri varsa söylediklerinde samimiyseler Diyarbakır'a gidecekler. Bizimle beraber şehit cenazelerine gelecekler. Eğer ondan sonra da elleri titremeden imza atıyorlarsa zaten vicdanları yoktur. Bu nedenle biz, onları teşkilatımız adına protesto ediyoruz.'
Kaynak: AA