Körfez'de Yol Çizgileri Yenileniyor

Körfez Belediyesi, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla ilçe genelindeki yollarda bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Körfez'de Yol Çizgileri Yenileniyor
Körfez’de rutin olarak yürütülen program dahilinde trafik ve yaya güvenliğini sağlamak için kentin çeşitli sokak ve caddelerinde yol-refüj çizgileri boyama ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yolların güvenliği sağlandıktan sonra başlayan çalışmalarda yeni yapılan ve deforme olan eski yol çizgilerinin yenileniyor. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatlarıyla başlayan çalışmalar, Atalar ve Fatih mahallelerinde yapılan asfalt seriminin ardından yol çizgilerinin çizilmesiyle devam etti.

Çalışmalar hakkında bilgi veren belediye yetkilileri, “Yol çizgisi aracının özellikle trafik akışının çok az olduğu saatlerde yol çizgisi yapıyor böylece trafikte aksama olmuyor. Belediye olarak güvenli ve seri ulaşıma büyük önem veriyoruz. Bozulan yolları tamir ve bakımını yapıyoruz. Özellikle seri ulaşım için trafik levha ve uyarıcı işaretlere önem veriyoruz. Bu açıdan bölünmüş yollar ile çok şeritli yollarda yol çizgilerini bizzat belediye olarak biz yapıyoruz” ifadelerini kullandılar.
Kaynak: İHA