Başkan Demircan Açıklaması 'Obezite Ve Şekere Karşı Beyaz Çay'

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Rize’ye yaptığı ziyareti sırasında ilk defa tadına baktığı beyaz çayla ilgili sosyal medya üzerinden takipçilerine, “Artık obezite ve şeker hastalığına karşı beyaz çay” dedi.

Başkan Demircan Açıklaması 'Obezite Ve Şekere Karşı Beyaz Çay'
Baba ocağı Rize’ye giden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Çay İşletmeleri Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ekonomik açıdan gelişmesinde önemli rol oynayan Çaykur’a gerçekleştirdiği ziyarette ilk defa beyaz çayı tadan Başkan Ahmet Misbah Demircan, sağlık açısından faydaları saymakla bitmeyen beyaz çayın yararlarını cep telefonundan Periscope ile tüm takipçilerine duyurdu.

“ŞEKER VE OBEZİTEYE KARŞI BEYAZ ÇAY”

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na, ilk kez tattığı beyaz çayı çok beğendiğini ve bundan böyle çay tercihinin organik bitkisel çaylardan yana olacağını söyleyen Başkan Demircan, cep telefonundan Periscope canlı yayını ile takipçilerine beyaz çayın yararları hakkında bilgi verdi.

Beyaz çayın birçok hastalığa iyi geldiğini söyleyen Başkan Demircan, dünyanın şeker hastalığı ve obeziteye karşı verdiği mücadelenin beyaz çay ile sürdürüleceğini söyledi.



Başkan Demircan, “Beyaz çay, gibi diğer bitkisel organik çayların sağlık açısından faydaları saymakla bitmiyor” diye konuştu.

Başkan Demircan’ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, her bütçeye uygun hediyelik ürün çeşitlerinin de sürekli arttığına değinen Sütlüoğlu, Beyoğlu Belediyesi’nin Kasımpaşa’da faaliyet gösteren Sosyal Markete desteklerinin süreceğini de söyledi.

Kaynak: İHA