Başkan Öztekin, Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Yeni Mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyerek yapacakları hizmetleri anlattı.

Başkan Öztekin, Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
Başkan Ümit Öztekin, Yeni Mahalle Ahmet Hamdi Altıntepe Caddesi'nde, vatandaşlarla gerçekleştirdiği mahalle toplantısında, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, hizmetlerini anlattı.

Başkan seçildiğinde belediyeyi 20 milyon lira borçla devraldıklarını ve halen aylık 586 bin lira taksitle borç ödediklerini ifade eden Öztekin, buna rağmen bir yılı aşkın sürede ilçede gözle görülür hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Elmalı'da alt ve üst yapı, işsizlik gibi sorunlar bulunduğuna değinen Öztekin, şöyle konuştu:

"Göreve gelir gelmez, öncelikle sorun tespiti yaparak kendimize bir planlama yaptık. Buna göre hizmetin aciliyetine ve imkanlarımıza göre hizmetlerimize başladık. Bakın yeni bir tekstil fabrikası açılmasına destek verdik, burada bayanlarımız ağırlıklı iş istihdamı sağlanacak. Yine bir fabrika temeli atıldı, burada da 400 kişi istihdam edilecek. Yani size söyleyeceğim, biz samimiyetle gece gündüz çalışıyoruz. Ancak sadece çalışmak yetmiyor, dürüst olmalıyız. Bizim bir farkımız var, eğer bir hizmeti söz verdiysek mutlaka o hizmeti yapmalıyız."

İlçede birçok ana cadde ve sokaklarda önce altyapı, ardından da asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini anlatan Öztekin, bu çalışmaların aralıksız olarak devam ettiğini kaydetti. Şu anda Yeni Mahalle'de sıcak karışım asfalt çalışmasını tamamladıklarını bildiren Öztekin, "Hizmetlerimizin kalıcı olması için öncelikle alt yapıyı yapıyoruz. Bugüne kadar hiç siz ilçede sıcak karışım asfalt gördünüz mü? Ama artık ilçemizde sokaklarımız, caddelerimiz sıcak karışım asfaltla kaplanıyor. Yaklaşık bir yılda Yeni Mahalle'nin alt ve üst yapısını tamamlayacağız. Sizlerden isteğim, biraz sabır ve yaptığımız hizmetlerimize destek vermeniz" diye konuştu.

Başkan Öztekin konuşmasının sonunda vatandaşlardan gelen talepleri dinleyerek, yapılacakları ve planladıkları hizmetleri anlattı.

Kaynak: AA