Şehzadeler'de Kadir Gecesi Coşkusu

Şehzadeler Belediyesi ile Manisa İlçe Müftülüğü tarafından Hatuniye ve Sultan Cami’nde ‘Kadir Gecesi Özel’ programı düzenlendi. Şehzadeler Belediyesi gece boyunca cami cemaatine çeşitli ikramlarda bulundu.

Şehzadeler'de Kadir Gecesi Coşkusu
Kadir ve kıymeti yüksek, bin aydan hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi, Şehzadeler İlçesi’nde dolu dolu geçti. Şehzadeler Belediyesi, İlçe Müftülüğüyle işbirliği yaparak Hatuniye Cami’nde tüm vatandaşlara, Sultan Cami’nde ise sadece kadınlara yönelik düzenlediği ‘Kadir Gecesi Özel’ programıyla Manisalıları bir araya getirdi. Teravih namazından sonra başlayan program sabah ezanına kadar devam etti. Her iki camide de Kur’an-ı Kerim tilaveti, mevlit ve ilahiler okunarak, tespih namazı kılındı. Hz. Muhammed’in (SAV) Sakal-ı Şerifi ziyarete açıldı.

Camiye gelen vatandaşlara Şehzadeler Belediyesi ve çevre esnafın da katkılarıyla gece boyunca su, dondurma, lahmacun, pilav, limonata, şerbet gibi çeşitli ikramlarda bulunuldu. Hatuniye Cami’nde düzenlenen programa Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç da katıldı.

Camilerde gerçekleştirilen programlara yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, katkılarından dolayı Başkan Çelik’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA