Selim Temurci Açıklaması 'Seçim Günleri, Demokrasimizin Bayram Günleridir'

Çekmeköy’de bulunan Sultançiftliği Ortaokulu’nda oy kullanan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, “Seçim günleri, bizim demokrasimizin bayram günleridir” diyerek, beklentisinin Türkiye ortalamasını yakalamak olduğunu söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Çekmeköy Taşdelen’de bulunan Sultançiftliği Ortaokulu’nda oy kullandı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’la birlikte oy kullanacağı okula gelen Temurci, burada bulunan vatandaşlarla selamlaştı. 1386 numaralı sandıkta oyunu kullanan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, “Ülkemiz, milletimiz için hayırlı uğurlu olsun” diyerek oy pusulasını sandığa attı. Oy kullanma işleminin ardından Temurci, sandık görevlilerini ziyaret ederek, selamlaştı.

“SEÇİM GÜNLERİ, DEMOKRASİ BAYRAMIDIR”

“Seçim günleri bizim demokrasimizin bayram günleridir” diyen Selim Temurci, “Bu bayram günlerinde inşallah İstanbul’da ve tüm Türkiye’de kardeşliğin, demokrasinin galip geldiği yeni Türkiye anlamında yolunun açık olduğu bir gün olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. İstanbul’da gördük ki bütün seçmenlerimiz sabahın erken saatlerinde sandıklara koşmuşlar. Türkiye’de demokrasinin yerleştiğinin, demokrasinin gücünü gösteren bir işaret. İnşallah bugün bu sandıklardan çıkacak sonuç, milletle yapılan ittifakın en büyük ittifak olduğunu bizlere ve tüm Türkiye’ye göstermiş olacak” diye konuştu.

“BEKLENTİMİZ TÜRKİYE ORTALAMASINI YAKALAMAK”

İstanbul olarak Türkiye ortalamasının üstüne çıkmak istediklerini belirten Selim Temurci, “İstanbul olarak duamız ve beklentimiz odur ki Türkiye ortalamasını yakalamak, hatta onun üzerine çıkarak AK Parti siyasetine güçlü selamı İstanbul’dan vermek. Rabbim inşallah bizleri muvaffak eyler. Sadece Türkiye için değil, bütün mazlum coğrafyaların ümidini bağlamış olduğu bu ülkede yeni Türkiye hedefini vatandaşlarımızın da desteğiyle inşallah sandıklardan çıkaracağız. Yeni Türkiye yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Selim Temurci, okul bahçesinde vatandaşlarla fotoğraf çektirdikten sonra buradan ayrıldı.
Kaynak: İHA