Cem Garipoğlu'nun Dedesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şeker hastalığına yenik düşüp 91 yaşında hayatını kaybeden, Münevver Karabulut cinayetiyle gündeme gelen Cem Garipoğlu’nun dedesi Kasım Garpioğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede Hayyam ve Mehmet Nida Garipoğlu’nun gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Cem Garipoğlu'nun Dedesi Son Yolculuğuna Uğurlandı
Münevver Karabulut cinayetiyle gündeme gelen ve daha sonra konulduğu cezaevinde intihar ederek hayatına son veren Cem Garipoğlu’nun dedesi Kasım Garipoğlu hayata gözlerini yumdu. Fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden şeker hastası Kasım Garipoğlu için Zincirlikuyu Cami’nde tören düzenlendi.

Törene Kasım Garipoğlu’nun oğulları Hayyam Garipoğlu ve Mehmet Nida Garipoğlu, Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu, ünlü şarkıcılar Ali Rıza Binboğa ve Selçuk Ural ile dostları katıldı.

Hayyam Garipoğlu cenaze alanında taziyeleri kabul etti. Garipoğlu’nun tabutunun başına gelen dostları dua ederek, başında bir süre bekledi.

Kasım Garipoğlu için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından dua edileceği sırada Hayyam ve Mehmet Nida Garipoğlu gözyaşlarına hakim olamadı. Daha sonra Kasım Garipoğlu’nun omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Ardından camideki kalabalık da cenaze aracının arkasından defin alanına yürüdü.

Garipoğlu’nun ceaznesi Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.
Kaynak: İHA