Migros'tan Ramazan Ayına Özel Fırsatlar

Migros, ramazan ayında tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere 3 farklı içerikli "Ramazan Kolileri" hazırladı.

Migros açıklamasına göre, 3 farklı seçenekle sunulan "Ramazan Kolileri", müşterilere tasarruflu alışveriş yapma imkanı sunuyor. İhtiyaçlarını tek tek almak yerine bu koliyi tercih eden müşteriler, yüzde 43'e varan tasarruf elde ediyor. Ayrıca, dileyen müşteriler avantajlı fiyatlarla aldıkları bu kolileri Kızılay aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırabiliyor.

Migros'un, 12 çeşitten oluşan "Bereket" kolisi 21,9 liradan satılıyor. Bereket kolisi, 4 kişilik bir ailenin iftar sofrası için ihtiyacı olan ürünleri içeriyor. Kolide, ayçiçek yağı, pirinç, bulgur, makarna, un, salça, çay, küp şeker, hazır çorba, toz tatlı, gazlı içecek ve soğuk çay içeceği bulunuyor.

İçeriğinde 17 çeşit bulunan "Lezzet" kolisi de müşterilere 32,9 liradan sunuluyor. Bu pakette ayçiçek yağı, pirinç, nohut bulgur, makarna, un, salça, çay, küp şeker, zeytin, reçel, hazır çorba, bulyon, Türk kahvesi, toz tatlı, gazlı içecek ve soğuk çay içeceği yer alıyor.

Müşterilere, bir diğer seçenek olarak sunulan "Ziyafet" kolisi ise 22 çeşitten oluşuyor. Fiyatı 44,9 lira olarak belirlenen bu pakette de ayçiçek yağı, pirinç, nohut, bulgur, makarna, un, salça, tuz, hazır çorba, bulyon, çay, küp şeker, zeytin, bal, reçel, krem çikolata, Türk kahvesi, toz tatlı, şerbetli tatlı, 2 gazlı içecek ve soğuk çay bulunuyor.

- Ramazana özel hediye kartlar

Migros Grubu, özel olarak tasarladığı "HediyeM Kart" ve "Tansaş Hediye Kart" ile ramazan ayında hediye vermek isteyenlere de alternatif sunuyor.

Hediye kartlara 5 ile 500 lira arasında değişen tutarlarda yükleme yapılabiliyor. Tüm Migros, Tansaş, MigrosJet ve 5M Migros mağazalarında geçerli olan kartın hediye edildiği kişiler, yüklenen tutar karşılığında dilediği ürünü alabiliyor.

Money Bonus Kart'la 11-24 Haziran 2015 tarihleri arasında Migros, Tansaş, MigosJet, 5M Migros ve Macrocenter mağazalarından veya sanal marketten yapılacak ramazan kolisi alışverişlerinde, anında yüzde 10 indirim uygulanıyor. Tek seferde 250 Ramazan Kolisi alımlarında da 100 Money hediye kampanyası sunuluyor.

Ayrıca bu tarihlerde Money Club ve Money Club özellikli kartlarla tek seferde 25 lira ve üzeri yapılan bakliyat-bulgur-pirinç-salça, çay-şeker, bal-reçel-tahin-pekmez, beyaz et ve etli şarküteri alışverişlerinde de 10 Money olmak üzere toplamda 50 Money hediye edilecek.

Kaynak: AA