Ttso Kalite Tetkiklerinden Başarıyla Geçti
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üç yılda bir gerçekleştirilen TS-EN-ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme Tetkikinden 2015 yılında başarıyla geçti. Başkan Hacısalihoğlu, TTSO’nun tüm birimlerinde hizmetlerin ulusal ve uluslararası standartlarda kaliteye özen gösterilerek yerine getirilmeye çalışıldığını kaydetti.

Başkan Hacısalihoğlu, çalışmayı yürüten TSE Baş denetçisi Hüseyin Gül ve Cevdet Genç’e teşekkür etti. Tetkiklerden başarıyla çıkan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tüm oda personelimizi tebrik ederek kutlayan Hacısalihoğlu, oda üyelerine sunulan hizmetlerin ulusal ve uluslararası standartlarda olmasına özen gösterildiğini söyledi.
Tetkikler sonrası; Yönetim Kurulu Başkan M.Suat Hacısalihoğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat İskender ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emanullah Tüfekçioğlu, İsmail Genç, Şaban Bülbül, Genel Sekreter Hakan Gürhan ve tüm oda birim amirlerinin katılımıyla TS-EN-ISO 9001:2008 Kalite Gözden Geçirme Kapanış Toplantısı yapıldı.
