Ak Parti Grup Başkanvekili Bostancı Açıklaması

AK Parti Grup BaşŸkanvekili Naci Bostancı, "Anayasa değŸişŸikliğŸi ve başŸkanlık sistemi, ekonomik istikrar, güçlü ve huzurlu bir Türkiye ve çözüm süreci için 7 Haziran Genel Seçimleri önemli olup AK Parti iktidarının devamı şŸarttır" dedi.

Bostancı, partisinin Suluova ve TaşŸova ilçe teşŸkilatlarında katıldığŸı aday tanıtım toplantısında gündeme ilişŸkin açıklamalarda bulundu.
LJözüm sürecinin Türkiye Cumhuriyeti'nin en üst projesi olduğŸunu ifade eden Bostancı, "Bu topraklarda yaşŸayan insanların gönüllerini bir kılmak için, geçmişŸte olduğŸu gibi gelecekte de beraber olmak için, silahla ve sopayla değŸil gönüllerine girerek birlik ve de beraberlik içinde yaşŸamak için çözüm süreci projesi çok önemlidir" ifadesinde bulundu.
Halkın, Recep Tayyip ErdoğŸan'ı bütün mazlumların sembollü olduğŸu için sevdiğŸini söyleyen Bostancı, şŸunları dile getirdi:
"Dünya çapında adalet arayan bir insan olduğŸu için ve insanların kalbine girdiğŸi için CumhurbaşŸkanımız ErdoğŸan'ı halkımız ve tüm dünya mazlumları seviyor. O yüzden 13 yıldır bu millet arkasındadır ve daha çok 13 yıllar boyunca da arkasında olacaktır. AK Parti rastgele bir siyasi parti değŸildir. AK Parti bu ülkenin geçmişŸine ve geleceğŸine duyulan sevgidir. Ortak yaşŸama arzusudur."
Bostancı, 7 Haziran Genel Seçimlerinin Türkiye ve AK Parti acısından 4 ana başŸlık bakımından çok önemli olduğŸunu vurgulayarak, "Anayasa değŸişŸikliğŸi ve başŸkanlık sistemi, ekonomik istikrar, güçlü ve huzurlu bir Türkiye ve de çözüm süreci için 7 Haziran genel seçimleri önemli olup AK Parti iktidarının devamı şŸarttır" diye konuşŸtu.
Aday belirleme süreciyle ilgili de değŸerlendirmede bulunan Bostancı, şŸöyle devam etti:
"LJok zor bir aday seçme süreci yaşŸadık. LJok titiz çalışŸmalar neticesinde ortak bir akıl, duyarlılık ve hassasiyetle adaylar belirlendi. Amasya 2. sıra adayı ilahiyatçı Sait Yüce kardeşŸim de benim gibi her şŸeyden önce bu coğŸrafyanın çocuğŸudur ve Merzifon'da doğŸmuşŸtur. Ayrıca Sayın CumhurbaşŸkanımızın çok özel olarak tanıdığŸı birisi olup bu Amasya için bir şŸanstır. Bazı insanlar vardır ki onlar gölgededirler çok öne çıkmazlar ama arkada isimsiz kahraman olarak çok önemli işŸler yaparlar. Aynı savaşŸlardaki isimsiz kahramanlar gibi siyasette de isimsiz kahramanlar vardır. Sait Yüce kardeşŸimiz de gölgede kalan isimsiz kahramanlardan biridir. Sayın CumhurbaşŸkanımız kimin ne yaptığŸını iyi bilir ve Sait Yüce'yi bu kapsamda değŸerlendirmişŸtir. Sait Yüce kardeşŸimiz Amasya için bir şŸanstır, zamanla bunu siz de göreceksiniz."
Aday tanıtım toplantısına, Amasya Milletvekili adayı Sait Yüce, AK Parti Amasya İl BaşŸkanı Mehmet ǜnek, Suluova Belediye BaşŸkanı Fatih ǜçok, AK Parti Suluova İlçe BaşŸkanı Aydın Korkmaz, partililer ve vatandaşŸlar katıldı.

 
Kaynak: AA