Ak Parti Milletvekili Adayları Erenler’de

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz’ın ev sahipliğini yaptığı Erenler İlçesi ziyaretleri kapsamında AK Partili Milletvekili adayları kendilerini tanıtarak destek istedi.

Ak Parti Milletvekili Adayları Erenler’de

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları Prof. Dr. Mustafa İsen, Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, Ali İnci ve Recep Uncuoğlu Dilmen mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Cuma Namazını Ali Dilmen camiinde kılan heyet Ali Dilmen Camii Derneğinde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek 7 Haziran Genel seçimleri için destek istedi.

Milletvekili adayları adına söz alarak konuşma yapan Ali İnci; “Aday olduktan sonra Erenler’de ilk Cuma namazımızı kıldık. Sizin gibi çok iyi ve itibarlı, ağzı dualı vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Memleketimiz için Sakarya’mız için çok güzel işler yaptık ve inşallah hizmetlerimize devam edeceğiz. Yeni Sakarya’da farklı işler yapacağız inşallah. Eğitimde, Tarımda, Sanayide, Turizmde ve Şehirciliğinde farklı Sakarya’yı ortaya koyacağız. Hem Türkiye için hem Dünya İslam Alemi için hem de Dünya insanlığı için mücadele edeceğimizi bilin” dedi.

Kaynak: İHA