Uluslararası Gayrimenkul Fuarı Mıpım Yarın Fransa'da Başlayacak

Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) yarın Fransa'da başŸlayacak.

İstanbul, Fransa'nın Cannes şŸehrinde yarın başŸlayacak ve dört gün sürecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'e iz bırakacak projelerle katılıyor.
İstanbul Ticaret Odası'ndan (İTO), her yıl 20 binin üzerinde ziyaretçiyi ağŸırlayan ve gayrimenkul sektörünün tüm oyuncularını uluslararası platformda buluşŸturan gayrimenkul fuarı MIPIM'de dünya şŸehri İstanbul'u 96 metrekarelik bir maketle tanıtacak.
Bugüne kadar yapılmışŸ en büyük İstanbul maketi olarak tasarlanan maket, MIPIM'in bu yılki konsepti olan dijital devrime de uygun olarak gelişŸtirildi. Ses ve görüntü efektleriyle İstanbul'un 24 saatini yaşŸatacak olan maket, İTO girişŸimi ile kurulan 300 metrekarelik "İstanbul LJadırı"nda sergilenecek. LJadırda, İstanbul maketinde olduğŸu gibi yine dijital teknoloji ön planda olacak. Projeleri, kültürel ve tarihi mirası ile İstanbul'u Fransa'ya taşŸıyan maket, şŸehrin marka değŸerine de katkı sağŸlayacak.
MIPIM, gayrimenkul ve kentsel dönüşŸüm projelerinin uluslararası arenada tanıtılması, markaların önemli ortaklıklara imza atması için büyük bir platform. Fuarda geçtiğŸimiz yıllarda olduğŸu gibi bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şŸehir planlamacıları, alışŸverişŸ merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirleri bir araya geliyor.
 
Kaynak: AA