Onur Akın İzmir’de Kadınlar İçin Söyledi

Ünlü sanatçı Onur Akın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında İzmir’in Bayraklı ilçesinde unutulmaz bir konser verdi.

Onur Akın İzmir’de Kadınlar İçin Söyledi

Bayraklı Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Onur Akın konseriyle kutladı. Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, ünlü sanatçının söylediği türkülere bir ağızdan eşlik etti. İzleyenler unutulmaz bir gece yaşarken, ünlü sanatçı performansıyla dikkat çekti.

Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak, "Salonumuzun ilk etkinliğini kadınlara ayırdık. Bu tür salonları yapmaya devam edeceğiz. Bizim belediyemiz kadınların belediyesi" dedi.


Atatürk'ün yolunda gittiklerini belirten Karabağ, şöyle konuştu: "Kırmızı beyaz rengimiz. Liderimiz Atatürk. Sevgili Atatürk'e bakın ne kadar ileri görüşlü bir insan. Kadınlarımıza verdiği haklara bakın. Kadın, demokrasi, insan, emeğin hakkı. Hangi hak gelirse gelsin Mustafa Kemal Atatürk'ün ismi olmadan hiçbirinin anlamı yok. Onun için bu salonun adı Mustafa Kemal Atatürk. Buraya çok yakıştı, daha büyüklerini yapacağız. Sizlere layık olmaya çalışacağız. Ben Bayraklı Belediyesini hanımlara teslim ettim, rahatım. Bizde 27 müdürlüğün 18'i kadın. Kısacası belediyeyi bayanlara teslim ettik. Kadın vicdanı her şeye egemen."
Kaynak: İHA