Mustafa Yılmaz 'Ses Getirecek Projelere İmza Atacağım'

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Mustafa Yılmaz, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Mustafa Yılmaz 'Ses Getirecek Projelere İmza Atacağım'
7 Nisan’da aday listesinin açıklanacağını hatırlatan Yılmaz, milletvekili adayı gösterilmesi halinde “Düzce’yi mahalle mahalle dokuyacağım” dedi.


Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Mustafa Yılmaz, çalışmalarında destek veren basına teşekkür amaçlı bir kahvaltı düzenledi.

Basının desteği ile seçim çalışmalarını yürüttüğünü söyleyen Yılmaz, hedefinin aday listesinde yer almak istediğini belirtti, seçim sürecinden söz etti.

Yılmaz, “Temayül yoklaması ve genel merkezde mülakat yapıldı. Süreç devam ediyor. Bundan sonra alt komisyon eleme yaptıktan sonra üst komisyonun çalışmaları devam edecek. 7 Nisan’da aday listesi belli olacak. Hedefimiz bu listede ismimizin yer alması. Bu doğrultuda güzel çalışmalarımız var. Aday olursak inşallah sizlerin de desteği ile Düzce’mizi mahalle mahalle dokuyacağız. Bugün bana verdiğiniz destekten dolayı teşekkür etmek için bir araya geldik. Milletvekilliği görevine seçilirsem Düzce’nin sorunlarını özellikle sivil toplum örgütleri ile birlikte kamuoyunda ses getirecek hizmetlere imza atacağız” dedi.

Kaynak: İHA