Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Civan Açıklaması

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Civan, bu yıl ilçeye okul veya yurt yaptırarak herkese örnek olmak istediklerini bildirdi.

Civan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 28 yıldır aynı görevi sürdürdüğünü, bu yılki genel kurulda ilçeye eğitim binası yaptırma kararı aldıklarını söyledi.

Kooperatifin, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasını, kooperatif hizmet binasını ve 11 katlı Esnaf ve Sanatkarlar Öğrenci Yurdunu ilçeye kazandırdığını anlatan Civan, şöyle konuştu:
"İlçemize kazandırdığımız bu binalar halen halkımıza hizmet veriyor. En önem verdiğimiz konulardan birisi de eğitim konusudur. 2015 yılında ilçemize okul veya yurt yaptırarak herkese örnek olmak istiyoruz. İlçemizde eğitim kalitesinin bir nebze daha arttırılması ve eğitim çağındaki gençlerimize katkı sunulması için bu çalışmayı yapacağız."
Kaynak: AA