Vali Türker Kemer’i Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Antalya Valisi Muammer Türker, ilçe ziyaretleri kapsamında Kemer İlçesini ziyaret ederek, incelmelerde bulundu.

Vali Türker Kemer’i Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu

Antalya Valisi Muammer Türker’e Kemer’deki ziyaret ve incelemelerinde İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Jandarma Albay Ahmet Yurdagül, İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, İl Milli Eğitim Müdür Osman Nuri Gülay, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar eşlik etti.

Kemer’de ilk ziyaretini yaptığı kaymakamlıkta Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Türker, karşılamada kendisine çiçek takdim eden kız çocuğunu sevdi. Makamda Kaymakam Vekili Cevheroğlu ve kurum müdürleri ile bir araya gelen Vali Türker’e ilçede devam eden yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Makamda gerçekleşen brifing sona ererken Kaymakam Vekili Cevheroğlu’na doğum günü sürprizi yapılarak pasta kesildi.

Daha sonra beraberindeki protokol üyeleri ile Kemer Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Muammer Türker, Belediye Başkanı Mustafa Gül ile bir süre görüştü. Vali Muammer Türker, Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Kaymakam Vekili Cevheroğlu, Başkan Gül ve protokol ile birlikte liman caddesini ziyaret ederek esnaflarla selamlaştı, vatandaşlar ve turistlerle sohbet ederek çocukları sevdi.

Son olarak 52 yataklı yeni Kemer Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Vali Türker, hastanenin diyaliz merkezi ve yataklı servisleri başta olmak üzere çeşitli birimlerini gezerek yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı. Burada Vali Türker’e, Sporcu Sağlık Merkezi’nin yeni Kemer Devlet Hastanesi içerisine taşınacağının planlandığı bilgisi aktarıldı.

Vali Türker, ziyaret ve incelemelerin ardından Kemer’den ayrıldı.
Kaynak: İHA