Esra Erol'dan Özgecan Aslan cinayetine sert tepki

Esra Erol, Özgecan Aslan’ın katiline seslenerek “Türkiye senin gebermen için dua ediyor.” dedi.

Esra Erol'dan Özgecan Aslan cinayetine sert tepki
Esra Erol'dan Özgecan Aslan cinayetine sert tepki
Türkiye Özgecan Aslan ve o korkunç cinayeti konuşurken bir tepki de Esra Erol'dan geldi. Sosyal medyada başlatılan “Özgecan için siyah giyin” protestosuna destek veren Erol, “İyi bir hafta olmasını içimizdeki yangının dinmesini temenni ediyoruz. Özgecan'ın yaşadıkları aslında bir milat.” dedi.

'YAŞATTIĞI ACININ DAHA FAZLASI YAŞATILMALI'
Katillere verilecek ceza için “Yaşattığı acının daha fazlası yaşatılmalı.” yorumunda bulunan ünlü sunucu “Hafta sonu yürüyüşler yapıldı. Özellikle de kadınlar Özgecan'ın cenazesi kalkarken hiçbir erkeğe o tabutu dokundurmadılar. Katillerine verilecek ceza şu anda tartışılıyor. İnanın benim de aklıma ilk gelen tecavüz suçlarının, kadın cinayetindeki katillerin idam edilmesi. Ancak ölüm bu gibi insanların kurtuluşu olur. Biraz düşündüğünüz zaman çok daha etkili yaşattığı acının daha fazlasını yaşayacağı başka bir yöntem de denenebilir.” ifadelerini kullandı.

'TÜRKİYE GEBERMEN İÇİN DUA EDİYOR'
Fatma Şahin'in gündeme getirdiği kimyasal hadım yöntemini hatırlatan Esra Erol, “Yaşattığı acının daha fazlası yaşatılmalı. Daha uç noktalara gelirsek bu gibi insanların cezalarını toplum vermeli.” şeklinde konuştu. Sözlerinin bir bölümünde ise Özgecan'ın katili seslenen ünlü sunucu şöyle konuştu: Sen o kız evladını minibüste tek başına bir kişi sayarken şu anda tüm Türkiye senin gebermen için dua ediyor. Allah seni bin beter etsin.