Benzin Hırsızı Gözaltına Alındı

Bodrum’da polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu bir kişi istasyonlardan benzin çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Benzin Hırsızı Gözaltına Alındı

Bodrum’da bazı benzin istasyonlarından aracının deposunu doldurduktan sonra ücret ödemeden kaçan 25 yaşındaki N.E. isimli şahıs, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından Barlar Sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesinde, 35 KME 21 plakalı İzmir’den kiraladığı öğrenilen lüks araçla birlikte gözaltına alındı.

ÇALINTI PLAKA KULLANIYORDU
N.E.’nin park halindeki otomobillerden çaldığı plakalarla gerçekleştirdiği olaylarda, benzinin parasını ödemeden kaçtıktan sonra çaldığı plakaları çöpe atarak aracın orijinal plakasını geri takdığı öğrenildi. Bir çok benzinlikten bu şekilde kaçan N.E. gözaltına alındıktan sonra Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büroya götürülerek sorguya alındı. N.E.’nin asayiş bürodaki sorgusu devam ettiği sırada ise kiraladığı araçta da arama yapıldı ancak yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

‘FENALAŞTIM’ DEDİ AMBULANS GELDİ
Asayiş Büroda sorgulanan N.E. polis ekiplerine iyi olmadığını ve kalbinin sıkıştığını söyleyince, emniyet yetkilileri Asayiş Büroya 112 ekiplerini çağırdı. 112 Ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirilen N.E.nin herhangi bir sağlık problemi olmadığı anlaşıldı.

19 Değişik suçtan kaydı bulunan N.E. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürodaki sorgusunun ardından, benzin parasını ödemediği istasyonların jandarma bölgesinde olmasından dolayı Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edildi.
Kaynak: İHA