Hasip Kaplan: Top bizde olursa gol atacağız

NTV Spikeri Erhan Ertürk, HDP Milletvekili Hasip Kaplan'a, "Bülent Arınç 'top karşı tarafta' diyor. Top sizin taraftaysa ne yapılacak?" diye sordu. Kaplan da "Gol atacağız" yanıtını verdi.

Hasip Kaplan: Top bizde olursa gol atacağız
Hasip Kaplan: Top bizde olursa gol atacağız
NTV Spikeri Erhan Ertürk, HDP Milletvekili Hasip Kaplan'a, 'Bülent Arınç 'top karşı tarafta' diyor. Top sizin taraftaysa ne yapılacak?' diye sordu. Kaplan da 'Gol atacağız' yanıtını verdi.

NTV ekranlarında Erhan Ertürk'ün soruları yanıtlayan HDP Milletvekili Hasip Kaplan, genel seçimler ve çözüm sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çözüm süreciyle ilgili görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Kaplan'a Erhan Ertürk'ün, 'Bülent Arınç 'top karşı tarafta' diyor. Top sizin taraftaysa ne yapılacak?' diye sordu.

'Gol atacağız' yanıtını veren Hasip Kaplan, Ertürk'ü güldürdü.

'Kusura bakmayın' diyerek sözlerine devam eden Kaplan, 'Top bizde olursa penaltıda ne yapılır? Şakası bir yana; seçim barajı engeliyle geldiler, paket engeliyle geldiler. Bu seçimlerde gerçekten çok ciddi söylüyorum; Türkiye'nin kaderini olumlu yönde değiştirecek bir değişimin arefesindeyiz. Ve bütün bunları gözeterek temkinli adım atıyoruz. Konuşurken temkinli konuşuyoruz' ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Erhan Ertürk, 'Temkinli konuştuğunuzun biz de farkındayız' dedi. BEYAZ GAZETE