Yeşilyurt Kaymakamı Tutkan'a Veda Yemeği

TOKAT  - Yeşilyurt Kaymakamı Uğur Tutkan'a veda yemeği verildi.

Yeşilyurt ilçesine 7 Ağustos'ta tarihinde vekaleten atanan ve görev süresinin dolması dolayısıyla bir restoranda kendisi için düzenlenen veda yemeğine katılan Tutkan, "Atandığım her yerde bu zamana kadar bu bayrağın dalgalandığı her toprakta, nefes alan insanın diline, dinine, siyasetine ve ideolojisine bakmadan, yeterki bayrağımızın dalgalandığı yer olsun niyetiyle yola çıkmıştık" dedi.

Yeşliyurt'ta görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Tutkan, şöyle konuştu:

"Allah'a hamd olsun, kıymetli meslektaşlarımız, mesai arkadaşlarımızla sürekli bir arada olduk. Hangi köy ahalisinin kapısını çaldıysam hamd olsunki ne olduğuma, kim olduğuma bakmadan tanrı misafiri diyerek içeri buyur etti. Bu toprakların ne kadar bereketli olduğunu bu yüzden söylüyorum. İlçemiz bunu tatbik etmiş durumdadır. Böyle bir ilçe çok daha iyisini çok daha güzelini hak ediyor. Daha yolun başında bir kardeşiniz olarak elimden geleni yaptım. Hiçbir zaman kısa süreliğine geldiğimi hissettirmemeye  çalıştım."

Yemeğe Tokat Vali Yardımcısı Soner Karataşoğlu, Sulusaray Kaymakamı Nazlı Demir, Pazar Kaymakamı Sefa Güler, Yeşilyurt'ta görev yapan daire ve kurum amirleri ile memurlar katıldı.

Kaynak: AA