Turgutlu Belediyesi 2015'Te Çocukları Sevindirdi
Turgutlu Belediyesi, çocukların daha iyi fizikî şartlarda zaman geçirebilmeleri amacıyla 2015 yılı içerisinde ilçenin muhtelif noktalarına 54 yeni oyun gurubu kurarak, şehre hareket kazandırdı. İlçe merkezinin yanı sıra yeni mahallelere de yansıyan çalışma en çocuk çocukları mutlu etti.

HEM GÜVENLİ HEM EĞLENCELİ
Çocuklara verdiği önemi her fırsatta vurgulayan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, yenilemesinde sona yaklaşan Gardalya Sokak ile açılışa hazırlanan Cumartesi Kapalı Pazaryeri Otopark’ı üzerine de oyun gurupları yerleştirerek çocukları unutmadıklarını ifade etti.
Bir şehre hareket kazandıran en önemli etkenlerden biri de çocukların kendilerine ait alanlarda doyasıya eğlenme imkânı tanınması olduğunu söyleyen Başkan Şirin, “Çocuklarımızın eğitiminden eğlenme alanlarına kadar gelişimlerini ilgilendiren her hususta Turgutlu Belediyesi olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Yeni oyun guruplarımız hem daha güvenli hem de çocuklarımız için daha cazip alanlar oluşmasına vesile oldu. Ayrıca ilçemizdeki tüm oyun gurupları belirli aralıklarla dezenfekte ediliyor ve böylelikle hijyen kaynaklı herhangi bir sıkıntının yaşanmasını engelliyoruz.” şeklinde konuştu.
BAŞKANDAN ENGELLİ ÇOCUKLARA MÜJDE
Engelli çocukların keyifle zaman geçirebilecekleri engelli oyun alanları oluşturulması noktasında da çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Turgay Şirin, 2016 yılında bu projelerini de hayata geçireceklerinin müjdesini verdi.
