Kırklareli'deki İki Grup Arasındaki Kavga

KIRKLARELİ - Ülkü Ocakları Kırklareli Başkanı Hakan Bozfırat, bazı gruplar tarafından Kırklareli'ndeki huzur ortamının bozulmak istendiğini bildirdi.

Bozfırat, Ülkü Ocakları  binasında düzenlediği basın toplantısında, dün kent merkezinde karşıt görüşlü bir grup üniversite öğrencisi tarafından saldırıya uğradıklarını ileri sürdü.

Ülkücülerin hiç bir sokaksal olaylarla alakasının bulunmadığını ifade eden Bozfırat, çıkan olaylarla ilgili ülkü ocakları üyesi bir kişininde yaralandığını kaydetti.

Kırklareli'nin bu tür olayları kaldıramayacağını dile getiren Bozfırat, "Bazı gruplar tarafından Kırklareli'ndeki huzur ortamı bozulmak istenmektedir. Ülkü Ocakları üyelerimizde basın açıklaması yapmak isteyen bir gruba tepki gösterirken, saldırıya uğramıştır. Biz yasalara her zaman saygılıyız. Bunların tahriklerine düşmeyeceğiz. Hukuksal çerçevede hakkımızı arayacağız. Ülkücüler olarak ekmeğini yedimiz vatanımıza ihanet etmeyiz. Bizim kırmızı çizgilerimize dokunulursa da, gerekeni yaparız" şeklinde konuştu.

Bozfırat, olayla ilgili yasal haklarını arayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA