Bakırköy'den Mardinli Gençlere Binlerce Üniversite Hazırlık Kitabı

Üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerin talebi üzerine Bakırköy Belediyesi binlerce üniversite hazırlık kitabı ve soru bankasını Mardin’e gönderdi.

Bakırköy'den Mardinli Gençlere Binlerce Üniversite Hazırlık Kitabı
Bakırköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Mardinli gençlerin talepleri üzerine binlerce üniversite hazırlık kitabı ve soru bankası gönderdi.

Öğrencilerin kendilerinden kitap talebinde bulunduğunu belirten Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, “Üniversite sınavına hazırlanan Mardinli gençlerimizin bizden üniversite hazırlık kitabı ve soru bankası talebi oldu. Biz de tabi ki bu isteğe kayıtsız kalamazdık. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müz hayırseverlerimizle irtibata geçti ve binlerce üniversite hazırlık anlatım kitabı ve soru bankasını YGS-LYS’ye hazırlanan gençlerimize gönderdik. İsveç Kraliyet Bilimler Akademisi tarafından verilen 2015 Nobel Kimya Ödülünü alan Mardinli Prof. Dr. Aziz Sancar’ın kendilerine örnek olmasını diliyorum. İnşallah üniversite sınavlarında başarılı olurlar ve meslek edindikten sonra da kendilerinden sonra gelecek çocuklara ve gençlere faydaları dokunur” dedi.

Kaynak: İHA