AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti Gaziantep milletvekilleri adliye sarayında düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de aralarında bulunduğu milletvekili adayları, düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Mazbata töreninin tamamlanmasının ardından vekiller adına konuşma yapan Gaziantep AK Parti Milletvekili ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Gaziantep kazandı Türkiye kazandı. Milletimize Gaziantep’imize bu sonuçlar hayırlı olsun. Bütün arkadaşlarımızla birlikte buradayız mazbatalarımızı aldık. Artık hizmet zamanı artık çalışma zamanı Gaziantep için Türkiye için verdiğimiz bütün vaatleri sonuna kadar takipçisi olacağız. Vaatlerimizi yerine getirmek için canla başla çalışacağız” dedi.

Gaziantep’in 4 yıl sonra çok daha farklı bir noktada olacağını dile getiren Maliye Bakanı Şimşek, “Biz ne söz verdiysek inşallah hep birlikte yerine getireceğiz. Siyaseten bütün arkadaşlarımla birlikte maksadımız milletin hayır duasıdır. Biz sorunlara çözüm üretme merkeziyiz. İnşallah Gaziantep’te bütün idarecilerle birlikte milletvekillerimizle birlikte Gaziantep’in sorunları için sürekli koşturacağız bu sorunları çözümleri için de elimizden egelen her şeyi yapacağız. Gaziantep 4 yıl sonra çok daha iyi bir noktada olacak” diye konuştu.

Asgari ücretin bin 300 liraya çıkarılacağını yineleyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Biz asgari ücrete ne dediysek olacak bin 300 lira demişsek ki dedik bin 300 lira olacak o konuda en ufak bir tereddüt yok. Anketler bu kadar güçlü bir sonucu ortaya koymuyordu, ama bütün arkadaşlarımda aynı izlenimindeydi. Sahada biz çok daha olumlu tepki görüyorduk. Gelinen noktada milletimiz pozitif bir sürpriz yapmış oldu” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA